(ВІДЕО) Фінська кухня на 500 осіб – благодійники передали прикордонникам столове обладнання

НАЗАД
22 листопада 2023 10:43

Промислове столове обладнання надійшло від фінських партнерів, а саме від міської ради м. Керава, за підтримки президента теле- та радіокомпанії  IRR-TV Ханну Хаукка (Hannu Haukka), у рамках проєкту від Благодійного фонду «Ukrainahata.fi».  

Загалом благодійники надіслали 32 одиниці промислового столового обладнання. До наданого комплексного устаткування входять холодильні та морозильні камери, печі, плити, посудомийки, шафи, столи, змішувач для тіста, молочний диспенсер тощо. Обладнання розраховано на обслуговування одночасно 500 осіб.

Варто зазначити, що співпраця прикордонників з Благодійним фондом «Ukrainahata.fi» ведеться вже тривалий час. Ще на початку повномасштабної війни за сприяння фонду було організовано евакуацію родин прикордонників – жінок та дітей, до країн ЄС, в тому числі до Фінляндії. Також триває співпраця у сфері медицини та інших складових гуманітарного характеру.

Державна прикордонна служба дякує фінським партнерам за допомогу та постійну підтримку у боротьбі українського народу проти російських окупантів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси